Particulieren

Zonnepanelen

Afgesteld op uw maat

Bij Solisun draait alles om jou. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een offerte en adviesgesprek dat naadloos aansluit op jouw unieke behoeften. 

Erkend installateur

Bij Solisun staat vakmanschap centraal. Ons team van experts zet zich onvermoeibaar in voor een onberispelijke service, waarbij we een naadloze en hoogwaardige installatie garanderen.

Kwaliteit

Bij Solisun is kwaliteit geen keuze, maar een belofte. Van topmerken tot onberispelijke service, we streven altijd naar het beste.

Voordelen die zonne-energie voor u in petto heeft.

ONAFHANKELIJKHEID

Zonne-energie is de sleutel tot jouw energie-onafhankelijkheid. Door te kiezen voor onze oplossingen, stap je in een toekomst waarin je zelfvoorzienend bent.

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is geen bijzaak, maar onze kernmissie. Met onze zonnepanelen genereer je niet alleen groene energie, maar draag je actief bij tot een vermindering van je CO₂-voetafdruk.

RETURN ON INVESTMENT

Jouw investering in zonne-energie is een slimme financiële zet. Onze panelen zijn niet alleen betaalbaar, maar zorgen ook voor aanzienlijke besparingen op jouw energierekening. Een keuze met direct rendement.

Laadpalen

Stap voorwaarts in duurzame mobiliteit.

GOEDKOPER

Thuis je elektrische auto opladen gebeurt volgens je eigen elektriciteitstarief. Bovendien kan je met een eigen laadpaal je eigen opgewekte groene stroom verbruiken.

VEILIGER

Elektrisch laden via stopcontacten brengt risico's zoals oververhitting met zich mee, wat leidt tot brandgevaar. Met een elektrische laadpaal thuis is je veiligheid 100% gegarandeerd.

DUURZAME ENERGIE

Laad je auto thuis op met zonne-energie.