Over Solisun

Welkom bij Solisun!

Solisun werd opgericht met een passie voor duurzame energie. Sinds 2024 zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen op het gebied van zonnepanelen en laadpalen. Onze missie is om bij te dragen aan een schonere en duurzamere wereld door innovatieve energieoplossingen te bieden die zowel onze klanten als de planeet ten goede komen.

Onze visie is om voorop te lopen in de transitie naar een duurzamere toekomst door het bevorderen van hernieuwbare energiebronnen. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu en tegelijkertijd onze klanten te voorzien van betrouwbare, kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossingen.

Missie

Bij Solisun streven we ernaar om de overgang naar duurzame energie en mobiliteit te versnellen door hoogwaardige zonnepanelen en laadpalen te leveren. Onze missie is om een positieve impact te hebben op het mileu en tegelijkertijd onze klanten te voorzien van betrouwbare en innovatieve oplossingen die voldoen aan hun behoeften.

Visie

Onze visie is om voorop te lopen in de revolutie naar een groenere toekomst door te blijven innoveren en investeren in hernieuwbare energiebronnen en elektrische mobiliteit. We streven ernaar om een wereld te creëren waarin duurzame energie de norm is en waarin onze klanten kunnen profiteren van schone, betaalbare en toekomstbestendige oplossingen.