Team

Jean-Philippe Vrijghem

Welkom bij Solisun! Wij zijn een toonaangevende installateur van zonnepanelen en laadpalen, gedreven door een passie voor duurzame energie en innovatie. Onze missie is om de transitie naar groene energie te versnellen en bij te dragen aan een schonere toekomst voor onze planeet. Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun energiebehoeften.

Achter Solisun staat Jean-Philippe Vrijghem, een jonge en dynamische ondernemer met een visie voor de toekomst. Op slechts 23-jarige leeftijd heeft Jean-Philippe al een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Als zaakvoerder van JP's Marketing Agency sinds 2021 en Social Armor USA sinds 2023, heeft hij bewezen een krachtige kracht te zijn in het bedrijfsleven.

Met een Bachelor in Business Management van de prestigieuze universiteit van Berlijn en de eer om uitgeroepen te worden tot een van de Ten Outstanding Young Persons in 2020 door JCI Belgium / UN, heeft Jean-Philippe bewezen een visionair en innovatief denker te zijn.

In 2024 heeft Jean-Philippe zijn ondernemerschap uitgebreid naar de duurzame energiesector door Solisun op te richten. Met zijn expertise en toewijding leidt hij ons team om hoogwaardige zonne-energie- en laadoplossingen te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Bij Solisun streven we ernaar om de beste service te bieden, vanaf het eerste contact tot de installatie en het onderhoud van uw systeem. We geloven in het creëren van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en excellentie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Solisun u kan helpen om over te stappen op duurzame energie en een positieve impact te hebben op het milieu en uw portemonnee.